Editor choice

Bedava Amazon Prime üyeliği nasıl alınır?

Deal Score+7
Deal Score+7

Amazon, bildiğiniz üzere Amerika’da ve dünyanın çoğu ülkesinde gerek ürün yelpazesi olsun gerekse inanılmaz fiyatlarıyla olsun çok büyük bir pazardır. İnsanlar sadece alışveriş yapmak için değil, alışveriş yaparken ücretsiz kargo ile ürünleri teslim etmek, film izlemek, müzik dinlemek, kitap okumak, bulut teknolojisi ile şirketlere kolaylıklar sağlamak gibi birçok farklı hizmetinden istifade ediyor. Tabii bunu yaparken de müşterilerinden aylık veya yıllık bir ücret talep ediyor. Bu ücret karşılığında da işte “Amazon Prime” adını verdikleri genel bir hizmeti satıyor.

30 GÜNLÜK BEDAVA AMAZON PRİME ÜYESİ OL

amazon prime free for students 2023

Amazon’un Prime üyeliği aylık $14.99 ya da yıllık $139 şekildedir. Eğer öğrenciyseniz bu fiyat 50% indirimle aylık $7.49’a tekabül ediyor. Eğer hükümet çalışanıysanız (polis, itfaiyeci vs..) öğrencilerden de daha az aylık $6.99 talep ediyor. Peki değiyor mu? Bu soruya herkes kendi cevap verse bence daha iyi olacak. Çünkü eğer online alışveriş yapmayı seviyorsanız ya da müzik dinlemek, film izlemek gibi hobileriniz varsa Prime üyeliği sizin için avantajlı olabilir.

Mesela benim açımdan Amazon Prime çok büyük kolaylık sağlıyor. Bazen satın aldığım ürünler beklediğim kalitede çıkmıyor ya da başka nedenlerden dolayı iade etmem gerekiyor. Bunun için ekstra kargo parası ödemek zorunda kalmıyorum. Bazı ürünleri sipariş verdikten tam 1 gün sonra kapımda teslim edilmiş bulabiliyorum. Ya da Amazon Prime Video benim için Netflix’ten bile daha kaliteli, onu izlemeyi seviyorum. Yani nereden bakarsanız kendi adıma yıllık olarak verdiğim $139’ın karşılığını fazlasıyla alıyorum diyebilirim. Hatta öğrenci olduğum zamanlarda birkaç yıl yarı fiyatına istifade ediyordum.

amazon prime free for 30 days

Neyse, başınızı ağrıtmayayım. Amazon herkes Prime ayrıcalıklarından yararlansın diye ücretsiz 30 günlük bir deneme süresi veriyor. Çünkü adamlar verdikleri  hizmete güveniyor. Üye olup 30 gün boyunca kullandıktan sonra beğenmediğiniz takdirde bir kuruş bile ödemeden üyeliğinizi iptal edebiliyorsunuz. Ben her ihtimale karşı telefonunuza hatırlatma eklemenizi tavsiye ediyorum. Mesela bugün üye olduysanız 28 gün sonrası için bir hatırlatma ekleyin. Telefonunuz size bu hatırlatmayı yaptığında eğer halen memnun değilseniz, üyeliğinizi direkt olarak iptal edin.

Bunun için yapmanız gereken şey aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Amazon’a gitmek ve üyelik oluşturmaktır. Üyelik aşaması çok basit. Sizde adınızı, email adresinizi ve şifrenizi girmenizi istiyor. Sonrasında ise sizi yönlendiriyor zaten. Bu tarz firmalar insanları sıkmamak için elinden geleni yapıyor. O nedenle üyelik aşaması çok basittir. Toplamda 1 dakikanızı almaz diye tahmin ediyorum.

AMAZON PRİME ÜYESİ OL!

Eğer öğrenciyseniz indirimli fiyatlardan istifade etmek için farklı bir bağlantıdan üye olmanız gerekiyor. Bunun için de aşağıda paylaştığım linke tıklayabilirsiniz.

PRİME “ÖĞRENCİ” ÜYESİ OL!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Deall USA
Logo